Mosegrise

Bekæmpelse af Mosegrise

Hvad er en mosegris? 

Mosegrisene forveksles ofte med Muldvarper, fordi de to lever ens på mange områder. Mosegrisen er omkring 12-22 cm lang, og vejer omkring 80-100 gram.

Du vil oftest finde Mosegrise i fugtigt terræn, men de kan også leve i helt normale tørre omgivelser. De graver sig ned om vinteren og lever, af deres forråd som de samler ind til. Men fra starten af foråret og frem til slutningen af efteråret, liver de op. Det er også her, de får unger. Mosegrisene bliver kun 15-20 måneder gamle, men formerer sig med kuld af 4-8 unger og dem kan de få 4-5 gange i løbet af en ynglesæson.

Det der er irriterende ved Mosegrise er, at de gør meget skader på græs, planter og træer. Men også frugt og grønt, hvis man har plantet dette udendørs. De spiser alt fra planter, til blomsterløg og gulerødder og andet grønt. Samtidig forvolder de også stor skade på træer og buske, hvor de gnaver rødderne over hvilket har alvorlige konsekvenser for beplantningen. Samtidig laver de huller/skud, i græsplænen – Da de jo lever under jorden.

Vi hjælper dig af med Mosegrisene i dit område.

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund – vi udfører skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland. By eller land – du ringer, vi rykker hurtigt ud: Ring til os på 40259190.