Hvepse

Bekæmpelse af hvepse

Har jeg hvepse? Har jeg bier?

Hvepsen kan kendes på sin karakteristiske sort-gule (stribede) farve. De lever af nektar og pollen, som findes i blomster og derefter producerer de honning, som egentlig er det eneste positive, hvepsen anses for, at udrette.

Det kan være svært at kende forskel på bien og hvepsen – men der er stor forskel på, hvordan de to insekter bekæmpes, og derfor er det vigtigt at kende forskellen.

Bien har modsat hvepsen hår, og er en smule mere buttet. De passer gerne sig selv, og skal provokeres groft for at stikke – hvor hvepsen er langt mere aggressiv.

Hvepsen lever af nektar og pollen, men tiltrækkes også af søde sager, som sukkervand, is og syltetøj.

Hvert år starter hvepsen i sommermånederne et hvepsebo op, hvor flere tusinde hvepse kan være omkring. Dette er ofte til stor gene. Det er en god idé at kontakte professionelle for bekæmpelse, da hvepsene bliver ekstremt aggressive, når nogen forsøger at fratage dem deres værested.

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge. Gilleleje,Frederikssund – vi udfører skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland. By eller land – du ringer, vi rykker hurtigt ud: Ring til os på 40259190.