Myrer

Bekæmpelse af myrer

Hvordan slipper jeg af med myrer?

Myrer er insekter, der både kan befinde sig indendørs, men også udendørs. Der findes mange forskellige slags myrer – tissemyrer, havemyrer og skovmyrer er blot en procentdel af de mange forskellige slags arter.

Oftest irriterer myrerne mest mennesker ved at opholde sig indendørs – på gulvet, på væggene – eller pilende henover køkkenbordet! Det er vigtigt, at der ikke er mad, som gør det mere spændende for myren at være indenfor – men der skal så lidt til, at det kan føles umuligt. Og er de først flyttet ind, finder de sig hurtigt hjemme.

Der findes et hav af bekæmpelsesmetoder til at udrydde myrer – herunder myrelokkedåser. Vær opmærksom på, at har du rigtigt mange myrer, så er dén løsning primært symptombekæmpende – myrerne vil blive ved med at pible frem.

Den vigtigste faktor for forebyggelse er, at finde myreboet og ødelægge det. Prøv at følge myrernes ‘trav’ og se om du kan finde dét sted de kommer ud fra. Der kan dog være flere, eller det kan være umuligt at finde – så ringer du til os:

Vi har stor erfaring i at se hvor myrerne har sat bo, og vi rykker hurtigt og effektivt ud:

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund – vi udfører skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland. By eller land – du ringer, vi rykker hurtigt ud: Ring til os på 40259190 – og kom af med myrerne.