Skip to main content

Myrer

Bekæmpelse af myrer

Hvordan slipper jeg af med myrer?

Myrer er insekter, der både kan befinde sig indendørs, men også udendørs. Der findes mange forskellige slags myrer – tissemyrer, havemyrer og skovmyrer er blot en procentdel af de mange forskellige slags arter.

Myrer indenfor

Oftest irriterer myrerne mest mennesker ved at opholde sig indendørs – på gulvet, på væggene – eller pilende henover køkkenbordet! Det er vigtigt, at der ikke er mad, som gør det mere spændende for myren at være indenfor – men der skal så lidt til, at det kan føles umuligt. Og er de først flyttet ind, finder de sig hurtigt hjemme.

Derfor skal du få fjernet myrerne af en professionel skadedyrsbekæmper

Det er en god idé at få en professionel skadedyrsbekæmper ud til at fjerne myrer, da vi har den nødvendige erfaring og viden til at håndtere problemet effektivt og sikkert. Vi ved, hvordan man identificerer myres art og oprindelse, og vi har adgang til avancerede teknikker og produkter, der ikke er tilgængelige for almindelige forbrugere.

Hurtigt, effektivt og forebyggende

Desuden kan Belvedere skadedyrsbekæmper hurtigt finde og fjerne myreboet, hvilket kan hjælpe med at forhindre, at myrerne vender tilbage. Samtidig kan vi også rådgive om fremtidige foranstaltninger, der kan tages for at forhindre, at myrerne gentager deres angreb. Generelt giver vi den bedste sikkerhed for at løse myreproblemer på en hurtig, effektiv og permanent måde.

Kan jeg bruge en myrerlokkedåse?

Der findes et hav af bekæmpelsesmetoder til at udrydde myrer – herunder myrelokkedåser. Vær opmærksom på, at har du rigtigt mange myrer, så er dén løsning primært symptombekæmpende – myrerne vil blive ved med at pible frem.

Hvilken skade gør myrer

Myrer kan gøre en række skader i både hjem og haver. De kan angribe planter, trænge ind i huset og lede efter mad og vand, beskadige fødevarer, grave gange i træbygninger og jord, forårsage allergiske reaktioner, forstyrre andre dyr i haven, føre til et fald i husets værdi, bygge rede i havemøbler og biler. Myrer kan også forårsage skader på græsplænen og ødelægge planter. For at undgå skader fra myrer, er det vigtigt at følge en effektiv myre-kontrolstrategi.

Find og ødelæg myreboet

Den vigtigste faktor for forebyggelse er, at finde myreboet og ødelægge det. Prøv at følge myrernes ‘trav’ og se om du kan finde dét sted de kommer ud fra. Der kan dog være flere, eller det kan være umuligt at finde – så ringer du til os:

Vi har stor erfaring i at se hvor myrerne har sat bo, og vi rykker hurtigt og effektivt ud:

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund – vi udfører skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland. By eller land – du ringer, vi rykker hurtigt ud: Ring til os på 40259190 – og kom af med myrerne.