Muldvarpe

Bekæmpelse af muldvarpe

For haveentusiaster er muldvarpen muligvis det værste skadedyr. De ødelægger haver, rabatter og diverse græsplæner ved at grave huller. Det meste af tiden opholder muldvarpen sig under jorden – og det er faktisk sjældent, at mennesker ser dem på overfladen. Til gengæld ser du så muldvarpeskuddene og den ødelagte plæne! Muldvarpen er et natteaktivt dyr, da de foretrækker fred og ro. Deres graveliv resulterer i ødelagte planterødder og hindrer plantevæksten.

Da muldvarpen altovervejende befinder sig under jorden, kan det være vanskeligt at bekæmpe dyret selv – men vi har et bekæmpelsestip til dig, som gerne vil være foruden muldvarpe:

Så snart du har fundet muldvarpens skud, er det vigtigt, at sætte ind – så bliver det nemmere på længere sigt. Muldvarpen foretrækker tør jord, og derfor kan det være en god idé at give græsplænen en tur med haveslangen, et par gange om dagen.

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland og København, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund – vi udfører skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland. By eller land – du ringer, vi rykker hurtigt ud: Ring til os på 40259190.