Skip to main content

Rotter

Bekæmpelse af rotter

ADVARSEL!
For bekæmpelse af rotter er det vigtigt at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper, da det kan være skadeligt at begive sig ud i det alene.

Belvedere Skadedyrsbekæmpelse har stor erfaring i bekæmpelse af rotter, vi er effektive, og vi rykker hurtigt ud.

Er rotter sundhedsskadelige? Spreder rotter sygdomme til mennesker?

Rotter er nogle af de farligste skadedyr overhovedet, og derfor har man I Danmark pligt til, at melde rotter til kommunen og få gratis behandling, hvis man ser rotter I beboelsesområder eller tæt ved fødevarevirksomheder. De er kendt for, at sprede sygdomme og bakterier, herunder en lang rækker bakterie- og infektionssygdomme samt salmonella – og de medbringer endda andre skadedyr: lus og lopper.

Hvordan ved jeg at der er rotter i mit hjem – eller nær mit hjem?

Rotter er for det meste natteaktive, og findes ofte i kloakker, kældre og på affaldspladser. De spiser alt lige fra gamle madrester til papir. Et tegn på rotter, er de ekskrementer de efterlader om natten. I gennemsnit producerer en rotte omkring 40-80 ekskrementer per dag.

Disse bliver spredt udover alt og kan derfor nemt identificeres. Endvidere er rotters afføring også meget genkendeligt – da det er væsentlig større end andre skadedyrs ekskrementer – som eksempelvis dem du finder efter mus.

Hvilke skader kan rotter forvolde

Rotteangreb kan forårsage en række skader, herunder beskadigelse af elektriske ledninger, fødevarer, bygninger, havemøbler, biler, græsplænen og værdigenstande. De kan også sprede sygdomme gennem deres afføring, spyt og urin. Det er vigtigt at tackle rotteangreb hurtigt og effektivt og at undgå at fodre rotterne og opretholde en god hygiejne.

Hvis du opdager tegn på rotteangreb, er det en god idé at få hjælp fra en professionel skadedyrsbekæmper, der har den nødvendige viden og erfaring til at tackle problemet på en sikker og effektiv måde.

Vi gentager:
For bekæmpelse af rotter er det vigtig at kontakte professionelle, da det kan være skadeligt at begive sig ud i det alene.

Bekæmp rotterne og kom af med dem – hurtigt og effektivt:

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund – vi udfører skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland. By eller land – du ringer, vi rykker hurtigt ud: Ring til os på 40259190 – og slip af med rotterne.