Skip to main content

Ræve

Bekæmpelse af ræve

Spreder ræve sygdomme til mennesker? Spreder ræve sygdomme til hunde?

Ræve spreder kun yderst sjældent sygdomme – og stort set aldrig til mennesker. Det største problem med ræve er, at de kan have skab, der kan overføres særligt til hunde, da racerne er nært beslægtede. Denne sygdom er ikke rar, men heldigvis nem at behandle hos dyrlægen.

Hvordan ved jeg at der er ræve nær mit hjem?

En ræv er i gennemsnit mellem 105-110 centimeter lang, og anses ikke som et skadedyr. Ræven har en stor, tyk rødbrun pels, som beskytter dyret mod regn og slud. De befinder sig på hele Danmarks areal, og lever ofte på diverse marker, i skove o- men søger også ind til byerne for at rode i affaldsspande.

Hvornår er rævene aktive

Ræven foretrækker at være alene – og derfor sover de almindeligvis om dagen ,og er aktiv i nattetimerne. De kan dog sagtens være dagaktive, hvis de befinder sig i områder, hvor de er i fred om dagen. Rævens føde kan variere meget – som oftest spiser de kød, i form af mus, harer og rålam. De er dog heller ikke kræsne overfor en væltet skraldespand, eller lossepladsens fund.

Er ræve farlige

Ræve er sky af natur, og er ikke farlige – kun hvis de presses helt ind i et hjørne, kan de angribe i selvforsvar. Der er ingen eksempler på at ræve har angrebet mennesker – heller ikke fx spædbørn i barnevogne, der står udenfor.

Få hjælp til at slippe af med rævene

Bruge en professionel skadedyrsbekæmper som Belvedere til at fjerne ræve omkring din bolig, da vi har den nødvendige erfaring og viden til at håndtere problemet sikkert og effektivt. Vi er uddannede i at identificere ræve og deres adfærdsmønstre, samt at implementere de mest effektive løsninger til at afværge dem. Belvedere har adgang til avancerede teknikker og produkter, der er specifikt designet til at håndtere ræve, og de kan hjælpe med at beskytte din bolig og have mod fremtidige angreb.

Vi har hjulpet mange mennesker

Vores erfaring og kompetencer garanterer også, at opgaven bliver udført på en sikker og human måde, der tager hensyn til både ræve og omgivelserne. Derfor er Belvedere en pålidelig og effektiv løsning til at fjerne ræve omkring din bolig.

Nervøs for smitte alligevel? Her er nogle gode tips:

Overførsel af smitte til både dyr og mennesker sker ved tæt kontakt med ræven eller dens afføring. Du kan derfor minimere muligheden for smitte til mennesker ved at følge disse simple råd:

  • Vask hænder, når du har rørt ved genstande hvor ræven færdes.
  • Vask grøntsager eller nedfaldsfrugt fra haven grundigt.
  • Overdæk sandkasser, når de ikke er i brug.
  • Fjern rævens afføring fra dine nærmeste omgivelser.

Få hjælp til at få fjernet ræve fra dit område

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund – vi udfører skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland. By eller land – du ringer, vi rykker hurtigt ud: Ring til os på 40259190.