Borebiller

Bekæmpelse af borebiller

Har jeg borebiller?

En borebille er som regel omkring 3-5 millimeter, og er identificeret som et mere behandlingskrævende skadedyr.

Borebiller kravler rundt på forskelligt træ – særligt udenfor, og her ødelægger de træer, træmøbler og planteværk.

Der findes flere forskellige arter, men normalt kendetegnes de som værende sort/brune med små striber. Der er fire udviklingssteps for en almen borebille – de starter som et æg, og senere udvikler de sig til en larve, dernæst en puppe og når borebillen er færdigudviklet, betegnes den som en voksen bille. Processen tager cirka tre år.

De almindelige borebiller ses mest i sommermånederne – men her kommer de til gengæld også i massevis. De lever normalt i et par uger. Billerne lægger ofte deres æg i revner og sprækker, for at holde dem sikre – men de befinder sig som færdigudviklede tit i vindueskamme, da sollyset og varmen frister dem.

For at undgå et borebilleangreb, kan man tage flere hensyn til forebyggelse. Dette kunne eksempelvis være at opvarme området til 50+ grader eller fjerne den høje fugtighed – begge muligheder dræber borebillerne med øjeblikkelig virkning. Dét kan dog virke noget uoverskueligt at gøre selv.

Slip af med dine borebiller – vi har stor erfaring, og rykker hurtigt ud:

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund – vi udfører skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland. By eller land – du ringer, vi rykker hurtigt ud: Ring til os på 40259190.