Edderkopper

Bekæmpelse af edderkopper

Er danske edderkopper sundhedsskadelige? Overfører edderkoppe sygdomme til mennesker?

Nej, danske edderkopper viderebringer ikke sygdomme, men de kan bide dig så det kan mærkes! Og så finder de fleste mennesker tanken om en kriblende og krablende mængde edderkopper i deres hjem skrækindjagende! Edderkopper er faktisk et af de dyr, mennesket frygter allermest.

Tegn på edderkopper i dit hjem:

Normalt ser du først edderkoppespindene, før du får øje på edderkoppen. Overordnet set befinder edderkopper sig over alt. På din arbejdsplads, i dit soveværelse og i din have. Men oftest, er de til, at spotte i mørke og bortgemte områder – og tiltrækkes af fugtige steder, såsom kældre, værksteder og garager. Edderkopper er meget forskellige, og hver art adskiller sig fra hinanden. Nogle edderkopper lever i huler, andre lever frit i naturen og øvrige foretrækker revner. De formerer sig hurtigt, i form af silketråde, hvor der kan være op til 100 æg, på én tråd. De spiser insekter, sommerfugle, biller og grøntsager, og de fleste arter kommer frem fra deres gemmesteder til efteråret og mange dør i vinterperioden, mens andre ligger i dvale, og kommer frem igen til foråret.

Hvad gør jeg hvis mit hjem eller arbejdsplads er invaderet af edderkopper?
Kom af med edderkopperne NU. Vi har stor erfaring i at finde edderkoppernes gemmesteder, og rykker hurtigt ud.

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund – vi bekæmper skadedyr i hele Nordsjælland. By eller land – du ringer, vi rykker ud: Ring til os på 40259190.