Fluer

Bekæmpelse af fluer

Fluer betragtes som et skadedyr

På verdensplan findes der ca. 120.000 forskellige arter af fluer. De bliver betragtet som et skadedyr, da de udgør en sundhedsrisiko for både mennesker, kæledyr og husdyr.

Fluerne kan i værste tilfælde angribe dit hjem eller din forretning og sprede sygdomme såsom Salmonella og E. coli bakterier. Nogle af fluearterne kan desuden bide mennesker og dyr. På ydersiden af fluen findes der omkring 6 millioner bakterier og på indersiden – altså mave/tarm – kan der være op til 28 millioner bakterier. Det er disse bakterier, der kan sætte sig på vores madvarer og potentielt gøre os syge.

Et ukontrolleret flueproblem har et stort potentiale til at blive et alvorligt problem med tiden, da nogle fluearter er i stand til at modnes fra æg til voksen på bare syv dage.

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland og København, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund, by eller land – vi bekæmper skadedyr i hele Nordsjælland. Du ringer, vi rykker ud. Ring til os på 40259190 og slip af med fluerne.